facebook

Mjesto na kom učite i sertifikujete svoje znanje

Lanaco Edukacioni Centar organizuje kurseve i programe obuka iz različitih IT oblasti kao što su administracija sistema, programiranje, upravljanje poslovnim procesima, sigurnost, ali i mnoge druge.

Naš centar nudi mogućnost organizovanja obuka za IT stručnjake, poslovne organizacije i javne ustanove, ali i za sve one koji žele da nauče nešto novo.

Grupne ili individualne obuke, kursevi online ili u učionici –
polaznici biraju, mi organizujemo!

Kursevi

Početak IT karijere ili usavršavanje?

Naš portfolio nudi kurseve iz skoro svih IT oblasti. Početnici, IT-jevci sa određenim iskustvom, ali i stručnjaci koji žele da nauče nešto novo ili usavrše svoje vještine, mogu pronaći odgovarajući kurs za sebe.

Početni

Srednji

Napredni

Koliko traje jedan kurs?

Kurseve najčešće organizujemo u popodnevnim terminima, a trajanje kursa je određeno brojem časova. Jedan čas traje 45 minuta, a po terminu prođemo 2, 3 ili više časova.

Ukoliko organizujemo kurs na zahtjev, broj časova po terminu prilagođavamo prema klijentu.

Programi obuka

Šta čini jedan program obuke?

Programi obuka kreirani su tako da se potpuni početnik može usavršiti u određenoj oblasti u roku od par mjeseci. Čine ih više kurseva koji se baziraju na praktičnom radu koji može biti sjajna referenca u CV-ju!

Zašto program obuke?

Program obuke je kombinacija kurseva iz jedne oblasti kroz koje detaljno prolazite teorijski dio uz konstanan praktičan rad. Kod programa obuke kursevi idu jedan za drugim, od početnog do naprednog i na taj način osiguravamo kontinuitet u radu za sve polaznike!

Finansijske pogodnosti programa obuke

Cijena programa obuka je znatno niža u odnosu na zasebno pohađanje kurseva. Cijena za 3 (ili više, zavisno od programa) kursa koja se nalaze u programu je i do 15 % niža! Pored toga, odobravamo plaćanje na rate, do čak deset mjesečnih rata!

Praćenje u učionici ili online

Kurseve možete pohađati u učionici ali i pratiti online u realnom vremenu ukoliko više preferirate takav način slušanja. Još jedna prednost naših kurseva je ta što se sva predavanja snimaju i istim imate pristup do 45 dana!

U učionici

Online u realnom vremenu

Sertifikacijski kursevi i programi obuka

Organizujemo i sertifikacijske kurseve kao što su CEH, VMware vSphere, PMP Project Management i drugi, koje morate pohađati ako želite da izađete na zvanični ispit i steknete pripadajući sertifikat.

Kontaktirajte nas

Lanaco Edukacija

78000 Banja Luka
Veljka Mlađenovića BB

Share This